A. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο Υπεύθυνος συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων της ιστοσελίδας greek-coin.gr είναι ή “SVARNAS GREEKCOIN IKE” έχει συσταθεί και συμμορφώνεται με τους Νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας, με αριθμό ΓΕΜΗ 145423801000, με έδρα στην Αθήνα, Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου 42, Τ.Κ 116 35 , τηλέφωνο (+30) 690 866 88 44, e-mail: info@greek-coin.gr, εφεξής καλείται ως Υπεύθυνος επεξεργασίας και συλλογής προσωπικών δεδομένων.

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 27ης Απριλίου 2016, για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ελεύθερης κυκλοφορίας των δεδομένων αυτών , και την κατάργηση της οδηγίας 95/46 / ΕΚ ("GDPR") και άλλων εφαρμοστέων διατάξεων για την προστασία των προσωπικών δεδομένων που συμπληρώνουν και / ή εφαρμόζουν το GDPR.

Ο υπεύθυνος συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων διασφαλίζει ότι τα προσωπικά δεδομένα:
  1. Επεξεργάζονται μόνο σε νομική βάση
  2. Έχουν ληφθεί μόνο για συγκεκριμένους σκοπούς και δεν υποβάλλονται σε περαιτέρω επεξεργασία κατά τρόπο ασυμβίβαστο με τους σκοπούς αυτούς.
  3. Είναι επαρκή, κατάλληλα και όχι υπερβολικά
  4. Ακριβή και πρόσφατα.
  5. Δεν φυλάσσονται περισσότερο από όσο είναι απαραίτητο.
  6. Αποθηκεύονται με ασφάλεια.

Ο Υπεύθυνος επεξεργασίας και συλλογής προσωπικών δεδομένων εκτελεί τις λειτουργίες απόκτησης πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες και τη συμπεριφορά τους με τον ακόλουθο τρόπο:

  1. Με δεδομένα που έχουν αποσταλεί οικειοθελώς από τους χρήστες σε email ή σε φόρμα συμπλήρωσης δεδομένων της ιστοσελίδας greek-coin.gr
  2. Με δεδομένα που παρέχονται οικειοθελώς από τους χρήστες που είναι αναγκαία για την πραγματοποίηση συναλλαγών σε Bitcoins ή άλλα κρυπτονομίσματα.
  3. ) Αποθηκεύοντας cookies στις συσκευές τερματικών. Διαβάστε εδώ για την πολιτική απορρήτου.

Ο ιστότοπος ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που διατηρούνται από τρίτους που έχουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου. Πριν από την παροχή οποιωνδήποτε προσωπικών δεδομένων σε τέτοιους ιστότοπους, διαβάστε προσεκτικά τους ισχύοντες κανόνες και την πολιτική απορρήτου. Λάβετε υπόψη ότι ανάλογα με τη μέθοδο πληρωμής που επιλέγετε, ενδέχεται να σας ζητηθεί να συμφωνήσετε με διαφορετικές πολιτικές απορρήτου. Ο υπεύθυνος συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων δεν είναι υπεύθυνος για τους τρόπους συλλογής, αποθήκευσης και προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων από τρίτους.

Ο υπεύθυνος συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα για να δημιουργήσει και να εκτελέσει σωστά τις υπηρεσίες που παρέχονται ηλεκτρονικά, ιδίως προκειμένου να οριστικοποιήσει συναλλαγές αγοράς Bitcoins και άλλων παρεχόμενων κρυπτονομισμάτων από τους χρήστες.

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών από τον υπεύθυνο συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων γίνεται αναγκαία κάτω απο νομική βάση. Διαβάστε εδώ για την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΑΤΩΝ (Know Your Customer KYC) ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ(AML) & ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ (CTF).

Ο υπεύθυνος συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα και για την ανίχνευση και την πρόληψη απάτης ή άλλου εγκλήματος, επομένως ο υπεύθυνος συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων υιοθετεί την πολιτική GDPR για να διασφαλίσει την ασφάλεια των εγγράφων ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΑΤΩΝ (Know Your Customer KYC) ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ(AML) & ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ (CTF).

Ο υπεύθυνος συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων επεξεργάζεται τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα:

  1. Όνομα και Επίθετο
  2. Email, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  3. Διεύθυνση IP
  4. Διεύθυνση Bitcoin ή άλλων παρεχώμενων κρυπτονομισμάτων
  5. Φύλο
  6. Ημερομηνία γέννησης
  7. Τόπος διαμονής, χώρα, πόλη, οδός και αριθμός, ταχυδρομικός κώδικας
  8. Φωτογραφία του χρήστη με απαραίτητα έγγραφα
  9. Φωτογραφία ή αντίγραφο εγγράφου ταυτότητας, διαβατηρίου και εγγράφου που να αποδεικνύει διεύθυνση

Επιπλέον, όταν ο χρήστης του ιστότοπου greek-coin.gr επικοινωνεί με τον υπεύθυνο συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ταχυδρομείου ή όταν ο χρήστης επικοινωνεί με τον υπεύθυνο συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων μέσω κοινωνικών δικτύων ή όταν ο υπεύθυνος συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων επικοινωνεί με τον χρήστη σχετικά με τις δραστηριότητες ή τις υπηρεσίες που παρέχει ο υπεύθυνος συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, ο υπεύθυνος συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων μπορεί να συλλέξει τα προσωπικά δεδομένα που παρέχει ο χρήστης (όνομα και επώνυμο, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

Ο υπεύθυνος συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για σκοπούς έρευνας αγοράς, έρευνας συμπεριφοράς και των προτιμήσεων των χρηστών, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του υπεύθυνου συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.

Ο υπεύθυνος συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων επεξεργάζεται πληροφορίες που παρέχονται οικειοθελώς από τον χρήστη, απαραίτητες για την παροχή υπηρεσιών και την ανίχνευση / πρόληψη απάτης ή άλλου εγκλήματος. Ο ιστότοπος https://greek-coin.gr μπορεί επίσης να αποθηκεύσει πληροφορίες σχετικά με τις παραμέτρους σύνδεσης (χρονική σφραγίδα, διεύθυνση IP). Τα δεδομένα στα έντυπα δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους παρά μόνο με τη συγκατάθεση του χρήστη.

Τα δεδομένα που παρέχονται στις φόρμες συμπλήρωσης ή επικοινωνίας υποβάλλονται σε επεξεργασία για το σκοπό που προκύπτει από την χρήση των υπηρεσιών του ιστότοπου httpss://greek-coin.gr όπως η αγορά Bitcoins ή άλλων παρεχώμενων κρυπτονομισμάτων. Τα δεδομένα που παρέχονται στις φόρμες μπορούν να παρέχονται σε οντότητες που εκτελούν τεχνικά ορισμένες υπηρεσίες - συγκεκριμένα, αφορά τη μεταφορά πληροφοριών σχετικά με τον κάτοχο καταχωρημένου τομέα σε φορείς που λειτουργούν ως τομείς διαδικτύου, ιστότοπους υπηρεσιών πληρωμών ή άλλες οντότητες με τις οποίες συνεργάζεται ο υπεύθυνος συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.

Ο χρήστης έχει επίσης το δικαίωμα να ζητήσει από τον υπεύθυνο συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων να διαγράψει αμέσως τα προσωπικά δεδομένα που τον αφορούν. Ο υπεύθυνος συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων υποχρεούται να διαγράψει τα προσωπικά δεδομένα χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, εάν:

  1. Τα προσωπικά δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν ή υποβλήθηκαν σε άλλη επεξεργασία
  2. Η συγκατάθεση του χρήστη στην οποία βασίζεται η επεξεργασία δεδομένων έχει αποσυρθεί
  3. Τα προσωπικά δεδομένα υποβλήθηκαν χωρίς νόμιμη επεξεργασία
  4. Τα προσωπικά δεδομένα πρέπει να καταργούνται για να συμμορφωνονται με τη νομική υποχρέωση

Ο Χρήστης έχει επίσης το δικαίωμα να ζητήσει περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών του δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  1. Όταν αμφισβητεί την ορθότητα των προσωπικών δεδομένων - για μια περίοδο που επιτρέπει στον υπεύθυνο συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων να ελέγξει την ορθότητα των δεδομένων αυτών.
  2. Η επεξεργασία είναι παράνομη και το υποκείμενο των δεδομένων αντιτίθεται στην κατάργηση των προσωπικών δεδομένων, ζητώντας αντ 'αυτού να περιορίσει τη χρήση τους.
  3. Ο υπεύθυνο συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων δεν χρειάζεται πλέον δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για επεξεργασία, αλλά είναι απαραίτητο για τον χρήστη να διερευνήσει ή να υπερασπίσει τις αξιώσεις του.

Ο χρήστης του οποίου τα δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία για άμεσο μάρκετινγκ έχει το δικαίωμα να αντιταχθεί ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που τον αφορούν για τις ανάγκες της εν λόγω εμπορικής προώθησης, συμπεριλαμβανομένου του προφίλ, στο βαθμό που η επεξεργασία σχετίζεται με τέτοια άμεση εμπορική προώθηση.

Ο χρήστης δεδομένων έχει το δικαίωμα να λαμβάνει σε διαρθρωμένη, κοινή και χρησιμοποιούμενη μορφή αναγνώσιμη από μηχάνημα τα προσωπικά του δεδομένα που παρέχονται στον ο υπεύθυνο συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων και έχει το δικαίωμα να αποστέλλει τα προσωπικά δεδομένα σε άλλον ο υπεύθυνος συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων χωρίς να παρεμποδίζει τον υπεύθυνο συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.

Ο χρήστης έχει το δικαίωμα να υποβάλει καταγγελία στο εποπτικό όργανο προστασίας προσωπικών δεδομένων σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ο υπεύθυνος συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη.

Στοιχεία επικοινωνίας της εποπτικής αρχής:

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Γραφεία: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600

Fax: +30-210 6475628

Email: contact@dpa.gr

Τα δεδομένα σας διατηρούνται για όσο διάστημα χρειάζεται για τον σκοπό για τον οποίο έχουν συλλεχθεί ή για όσο διάστημα απαιτείται βάσει σύμβασης ή βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας.

Λαμβάνουμε εύλογα φυσικά και τεχνικά μέσα για να προστατεύουμε τα δεδομένα που συλλέγουμε μέσω της Ιστοσελίδας. Ωστόσο, λάβετε υπόψη καμία τοποθεσία web, καμία μετάδοση μέσω Internet, κανένα σύστημα υπολογιστή και καμία ασύρματη σύνδεση δεν είναι απολύτως ασφαλής.

Τμήμα του περιεχομένου, των διαφημίσεων ή/και των λειτουργιών της Ιστοσελίδας ενδέχεται να παρέχεται από τρίτους που δεν συνδέονται με την Εταιρεία, όπως παρόχους διαφημίσεων. Η Ιστοσελίδα περιλαμβάνει επίσης συνδέσμους (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους οι οποίοι βρίσκονται υπό την ευθύνη τρίτων. Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων τους οποίους εφαρμόζουν οι εν λόγω τρίτοι.

Ενδέχεται να χρησιμοποιούμε cookies, beacons ή/και άλλες τεχνολογίες σε ορισμένα τμήματα της Ιστοσελίδας μας. Τα cookies είναι μικρά αρχεία που αποθηκεύουν πληροφορίες στον σκληρό δίσκο των χρηστών όσον αφορά στη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων υπηρεσιών ή/και σελίδων της Ιστοσελίδας. Τα cookies εξυπηρετούν πολλούς χρήσιμους σκοπούς, όπως να διευκολύνουν την πρόσβαση των χρηστών για τη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων υπηρεσιών ή σελίδων, για στατιστικούς λόγους, για να καθορίζονται οι υπηρεσίες ή τμήματα της Ιστοσελίδας που είναι περισσότερο δημοφιλή και να βλέπουμε ποιες σελίδες και ποιες λειτουργίες επισκέπτονται οι χρήστες και πόσο χρόνο περνούν σε αυτές, για την παροχή προσαρμοσμένου περιεχομένου ή διαφημίσεων κλπ.. Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε ώστε να δέχεται όλα τα cookies, να απορρίπτει όλα τα cookies ή να σας ειδοποιεί όταν γίνεται αποστολή cookies. Μεταβείτε στο μενού «Βοήθεια» του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε για να μάθετε πώς να αλλάζετε τις προτιμήσεις των cookies. Σε περίπτωση που ο χρήστης δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώριση του ενδέχεται να μην έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες ή/και λειτουργίες της Ιστοσελίδας που βασίζονται σε αυτά.




B. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ COOKIES

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί λεγόμενα cookies. Αυτά είναι μικρά αρχεία κειμένου που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης. Δεν κάνουν κακό.

Σε αυτήν τη σελίδα χρησιμοποιούνται τα λεγόμενα cookies περιόδου λειτουργίας. Αυτά δημιουργούνται όταν ο ιστότοπος καλείται και διαγραφεί αυτόματα. Χρησιμοποιούνται για αναγνώριση εάν επανέλθουμε ξανά στον ίδιο ιστότοπο σε σύντομο χρονικό διάστημα, για να λάβουμε ξανά υπόψη τις ήδη πραγματοποιηθείσες προεπιλογές. Δεν αποθηκεύονται ή δεν επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.

Τα cookies έχουν σκοπό να κάνουν την ιστοσελίδα πολύ φιλική προς το χρήστη. Ορισμένα cookies παραμένουν αποθηκευμένα στη συσκευή σας μέχρι να τα διαγράψετε. Επιτρέπουν στον διαχειριστή του ιστοτόπου να αναγνωρίσει το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε την επόμενη φορά που επισκέπτεστε. Αν δεν θέλετε αυτό, μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας έτσι ώστε να σας ενημερώνει για τη ρύθμιση των cookies και επιτρέπετε αυτό μόνο σε μεμονωμένες περιπτώσεις. Ωστόσο, η απενεργοποίηση των cookies ενδέχεται να περιορίσει τη λειτουργικότητα του ιστότοπου.

Τεχνικά cookies και cookies που εξυπηρετούν συγκεντρωτικούς στατιστικούς σκοπούς

Απαραίτητη δραστηριότητα για τη λειτουργία της Υπηρεσίας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να αποθηκεύσει την περίοδο λειτουργίας του χρήστη και να πραγματοποιήσει άλλες δραστηριότητες που είναι απολύτως απαραίτητες για τη λειτουργία του παρόντος ιστότοπου, για παράδειγμα δραστηριότητες σε σχέση με την κατανομή της κυκλοφορίας.

Δραστηριότητα σχετικά με την εξοικονόμηση προτιμήσεων, βελτιστοποίησης και στατιστικών στοιχείων

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να αποθηκεύει τις προτιμήσεις περιήγησης και για να βελτιστοποιεί την εμπειρία περιήγησης του χρήστη. Μεταξύ αυτών των Cookies περιλαμβάνονται, παραδείγματος χάριν, αυτά που χρησιμοποιούνται για τον καθορισμό των προτιμήσεων γλώσσας και νομισμάτων ή για τη διαχείριση στατιστικών που χρησιμοποιούνται απευθείας από τον Ιδιοκτήτη του ιστότοπου.

Άλλοι τύποι cookies ή τρίτων που εγκαθιστούν τα cookies

Ορισμένες από τις παρακάτω υπηρεσίες συλλέγουν στατιστικά στοιχεία σε ανώνυμη και συγκεντρωτική μορφή και δεν επιτρέπεται να απαιτούν τη συγκατάθεση του Χρήστη ή μπορεί να τα διαχειρίζεται απευθείας ο Κάτοχος - ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο περιγράφονται - χωρίς τη βοήθεια τρίτων.

Αν οι υπηρεσίες που εκτελούνται από τρίτους περιλαμβάνονται στα παρακάτω εργαλεία, αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση των συνηθειών περιήγησης των χρηστών - πέραν των πληροφοριών που καθορίζονται στο παρόν και χωρίς τη γνώση του Κατόχου. Για λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων των αναφερόμενων υπηρεσιών.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να τροποποιήσετε τις επιλογές σας σχετικά με τα cookies, μπορείτε να πατήσετε εδώ


Γ. ΓΕΝΙΚΑ

Τυχόν παράλειψη ή καθυστέρηση άσκησης από την Εταιρεία οποιουδήποτε δικαιώματος ή διάταξης των παρόντων Όρων δεν αποτελεί παραίτηση από το αντίστοιχο δικαίωμα ή διάταξη, εκτός εάν αναγνωριστεί και συμφωνηθεί εγγράφως από την Εταιρεία. Οι όροι περιλαμβάνουν τη συνολική συμφωνία μεταξύ υμών και της Εταιρεία και υπερισχύουν όλων των προηγούμενων ή σύγχρονων διαπραγματεύσεων, συζητήσεων ή συμφωνιών, εάν υπάρχουν, μεταξύ των μερών σχετικά με το αντικείμενο που περιέχεται στο παρόν. Ωστόσο η χρήση της Ιστοσελίδας εκ μέρους σας υπόκειται στις πρόσθετες δηλώσεις αποποίησης και στις προειδοποιήσεις που ενδεχομένως εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα.

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε όρος ή προϋπόθεση από τους παραπάνω κριθεί παράνομος, άκυρος ή μη εκτελεστός, θα διαγράφεται, θα θεωρείται ως ουδέποτε εγγεγραμμένος και σε καμία περίπτωση δεν θα επηρεάζει την ισχύ, τη δεσμευτικότητα και την εκτελεστότητα των λοιπών Όρων.

Οι παρόντες Όροι καθώς και η χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διαφορά που σχετίζεται με τη χρήση ή/και το περιεχόμενο της παρούσας Ιστοσελίδας θα επιλύεται αποκλειστικά από τα Δικαστήρια της Αθήνας.